Svenstrup Skole

Projekt Heifer International

6. årgang har støttet familier i nød!

Nyhed billede
Igennem hele april og maj måned har 6A samlet flasker ind på Svenstrup Skole med det formål at købe dyr igennem Heifer International.
Eleverne har i alt samlet 624,- ind i pant. Med disse penge, samt 1.500,- venligst doneret af Carglass og S.P. Jensen, har 6A haft mulighed for at købe en vandbøffel og 3 hold kyllinger til en familie i nød.
Vi vil sige mange tusind tak til Carglass og S.P. Jensen for deres støtte!
    Marianne Nørskov den 02-06-2015
    Så er vi klar til at åbne op for Aalborg Kommunes gratis sommerferietilbud til alle elever fra 4. til 10 klasse. Tilmeldingen åbner i dag kl. 12.00.
    Af tilbud har vi bla. Gug Rope Skipping, ”Klar parat sy”, cheerleading, wrestling, Streetcamp og meget mere.
    Vær opmærksom på, at der i år er et specielt tilbud om at komme på sommerskole i kinesisk i uge 32 – målgruppen er 7. til 9. klasse.
    Læs mere på Aktiv Sommers hjemmeside www.aktivsommeraalborg.com  og på jeres mail på forældreIntra.  App’en åbner op i uge 24.
    Rigtig god sommer