Besøg på NORDJYSKE Arena

9B mødte fodboldidoler!

Som et led i den åbne skole fik to skoleklasser torsdag eftermiddag mulighed for at mødes med fire af de professionelle fodboldspillere fra AaB.

Programmet bød først på rundvisning på NORDJYSKE Arena, og derefter oplæg fra fodboldspillerne - samt en efterfølgende diskussion.

To forskellige emner var i fokus på dagen. Først og fremmest så fortalte AaB’erne om vigtigheden af en sund og varieret kost - og dernæst om sammenhold.

Begge dele er nemlig vigtige, hvis man skal præstere - uanset om det er i skolen eller på fodboldbanen.

til Svenstrup skole

Svenstrup skole ligger naturskønt placeret i en forstad til Aalborg tæt på ådal og skov. Svenstrup er en skøn by i oplandet med et varieret udbud af butikker, service og erhverv. Det er kommunens næststørste bysamfund.

Vores skole danner hver dag rammen om 473 glade, forventningsfulde og energiske børn og unges læring, hvorfor skolen sætter høj faglighed, kreativitet og trivsel i centrum. Vi har egen idrætshal, boldbaner, parcour og grønne områder, så eleverne er stimuleret såvel inde hos vores dygtige medarbejdere som ude i det fri.

Vi vægter dialogen højt på Svenstrup skole, og modtager altid gerne besøg.

Ingen aktuelle opslag