Familiekoncerten Socialt Ansvar

Dus De Luxe afholder, til fordel for Mødrehjælpen, en stor familiekoncert i idrætshallen på Svenstrup skole fredag d. 4/11 2016

Nyhed billede
Dørene åbner kl.16.30 og billetter kan købes til den favorable pris af 25,- hos Strik & Stil, Dus de Luxe og hos Svenstrup skole.

Sæt kryds i kalenderen og rock med til tonerne fra Michael Bak, Rikke Bruhn, Marianne Christensen, Lohman: Kratz, Claus Hassing og Young at Heart.

Vi glæder os til at se mange glade børn og forældre!

• 04-10-2016
    Skole/DUS/hjem-samtaler efteråret 2016 · 4J
  • 05-10-2016
    Skole/DUS/hjem-samtaler efteråret 2016 · 4J
  • 09-10-2016
    Tøjbytte-Dag · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B
  • 11-10-2016
    Opstartsamtaler i gruppe A · 0A · 0B
  • 12-10-2016
    Opstartsamtaler i gruppe A · 0A · 0B
  • 25-10-2016
    Græskarudskæring - Lav det flotteste græskar! · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B

til Svenstrup skole

Svenstrup skole ligger naturskønt placeret i en forstad til Aalborg tæt på ådal og skov. Svenstrup er en skøn by i oplandet med et varieret udbud af butikker, service og erhverv. Det er kommunens næststørste bysamfund.

Vores skole danner hver dag rammen om 473 glade, forventningsfulde og energiske børn og unges læring, hvorfor skolen sætter høj faglighed, kreativitet og trivsel i centrum. Vi har egen idrætshal, boldbaner, parcour og grønne områder, så eleverne er stimuleret såvel inde hos vores dygtige medarbejdere som ude i det fri.

Vi vægter dialogen højt på Svenstrup skole, og modtager altid gerne besøg.

Helle Benzon den 26-09-2016
    ELEVRØDDER

Her ser I skoleårets elevrødder:

Fra venstre ses Camilla fra 8A, næstformand, Sarah fra 9B, formand,
    Emil fra 9A er suppleant og forøvrigt valgt som formand for Aalborg Elevsammenslutning og helt ude til højre ses Kasper fra 9A, der i år er sekretær.

Det er et stærkt og målrettet team - så har du nogle gode ideer til en bedre skole, er det en af dem, du skal gå til.
    Rene Neve Henriksen den 22-09-2016
    Hej alle

Igennem de sidste måneder har vi i skolebestyrelsen været i løbende kontakt med kommunen og Akafa. Dette for i fællesskab at gøre vores bedste til, at man fra politisk side finder den løsning omkring ny lokalplan.

Vi er fortsat bekymret for de støj- og trafikgener, som en eventuel udvidelse måtte give og syntes ikke at en stor stigning i lastbilstrafikmængde klods op af skolen giver mening. Vi er en skole som i øjeblikket vokser og også ser ud til at gøre det i årene der kommer.

Vi opfordre derfor politikerne til at tænke alternative løsninger, som både kan sikre en fremtidig, god og sikker udvikling, af skolen og skolens nærområde samt trafikvejen som vores børn benytter hver dag. Vi ønsker, at der findes en løsning, således at Akafa kan vokse og fortsat være en del af vores områdes fremtid, men i en sammenhæng, hvor Svenstrup fortsat kan udvikle sig som et attraktivt og sundt sted at vokse op og gå i skole.

Vi ønsker derfor at gøre opmærksom på at der i øjeblikket er lavet en underskriftsindsamling, som opfordre til at det lokplansforslag der ligger afvises, og at der i stedet udvikles et nyt, hvor ovenstående bekymringer omkring trafik og skole/byudvikling løses på en bedre måde.

Hvis du deler dette ønske og vil bakke op om underskrifts indsamlingen kan det gøres på:

Gå ind på linket:
    www.skrivunder.net/pas-paa-svenstrup

Vi ønsker ligeledes at orientere om at Svenstrup Samråd og Byudviklingsgruppen under Svenstrup Samråd afholder et orienterende borgermøde om sagen på Tirsdag den 27/9 kl. 19 i fællesrummet på Svenstrup Skole. (eller se bilaget herunder)

Læs mere og følg debatten på:
    www.facebook.com/PasPaaSvenstrup

På vegne af skolebestyrelsen.

Jan Madsen