Ingen aktuelle nyheder

til Svenstrup skole

Svenstrup skole ligger naturskønt placeret i en forstad til Aalborg tæt på ådal og skov. Svenstrup er en skøn by i oplandet med et varieret udbud af butikker, service og erhverv. Det er kommunens næststørste bysamfund.

Vores skole danner hver dag rammen om over 500 glade, forventningsfulde og energiske børn og unges læring, hvorfor skolen sætter høj faglighed, kreativitet og trivsel i centrum. Vi har egen idrætshal, boldbaner, parcour og grønne områder, så eleverne er stimuleret såvel inde hos vores dygtige medarbejdere som ude i det fri.

Vi vægter dialogen højt på Svenstrup skole, og modtager altid gerne besøg.

Pia Rye Krogh den 08-06-2017

Hermed et par gode ideer til hyggelæsning i sommerferien:

Sommerbogen
    Sommerbogen er folkebibliotekernes landsdækkende læsekonkurrence for 7-14-årige med tusindvis af deltagere hver sommer. Idéen bag Sommerbogen er at fastholde børns læselyst hen over sommerferien, og en konkurrence som Sommerbogen kan netop motivere børnene til at holde læsningen ved lige, selvom de holder ferie fra skolebænken.

Alle børn i alderen 7-14 år kan deltage i Sommerbogens individuelle fritidskonkurrence eller som klasse i Sommerbogens skolekonkurrence for 1.-6. klasser. I fritidskonkurrencen er der iPads på højkant og daglige bogpræmier, mens de bedste klasser kan se frem til forfatterbesøg.
    Læs mere her: www.biblo.dk/sommerbogen/sommerbogen

Bøger til læsning på skærm:

www.gratisbørnebøger.dk

Vh PLC

Pia Rye Krogh den 08-06-2017
    Se biblioteksudlån

På vedhæftede bilag skulle det være fremgå, hvordan man derhejmme kan tjekke staus på lånte materialer fra biblioteket.

Venlig hilsen Peter og Pia