til Svenstrup skole

Svenstrup skole ligger naturskønt placeret i en forstad til Aalborg tæt på ådal og skov. Svenstrup er en skøn by i oplandet med et varieret udbud af butikker, service og erhverv. Det er kommunens næststørste bysamfund.

Vores skole danner hver dag rammen om over 500 glade, forventningsfulde og energiske børn og unges læring, hvorfor skolen sætter høj faglighed, kreativitet og trivsel i centrum. Vi har egen idrætshal, boldbaner, parcour og grønne områder, så eleverne er stimuleret såvel inde hos vores dygtige medarbejdere som ude i det fri.

Vi vægter dialogen højt på Svenstrup skole, og modtager altid gerne besøg.

Marianne Nørskov den 03-01-2019

Vi glæder os allerede...

2019, starten på et nyt år. Det betyder også, at det nu er tiden at tænke i skolestart. Skal dit barn begynde i skole i 2019, er det nu tid til at indskrive barnet.

Skoleindskrivningen er digital. Du tilmelder dit barn på hjemmesiden www.indskrivning.dk , hvor du skal logge ind med dit NemID. Indskrivningen er åben i perioden den 7. januar til den 1. februar 2019.

Skal barnet benytte skolens fritidsordning (DUS), tilmeldes barnet ligeledes via www.indskrivning.dk. Vi glæder os til at byde dig og dit barn velkommen, og vi glæder os til at give dit barn en god skolestart.

Se mere på:

René Henriksen
    skoleleder

• Marianne Nørskov den 06-09-2018
  • 17-01-2019
    Skolebestyrelsesmøde ·
  • 15-02-2019
    Fordybelsesdag #7 · 0A · 0B · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 4C · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B