Bygninger

Skolens bygninger og faciliteter

Bygninger og lokaler

Svenstrup Skole er bygget og ombygget i flere omgange. Senest er der i 2006/07 foretaget en større ny- og ombygning af indskolings- og DUS-afdelingen og tillige af lokaler til specialklasser.

Skolens lokaler ligger i 3 etager. Der er elevator mellem stueplan og 1. sal.

DUS-afdelingen har basislokaler i tilknytning til skolens indskolingsafdeling. Der samarbejdes om brug af lokaler i fleksible læringsmiljøer.

Svenstrup Skolehal benyttes i dagtimerne af skolen. Herefter af idrætsklubber og i øvrigt til større arrangementer og udstillinger af forskellig art. Ved hallen er der en større parkeringsplads.

I kælderen har skolen et større lokale - Salen - som i dagtimerne anvendes af skolen. Herefter af byens foreninger efter aftale med skolen. Der er særskilt indgang til Salen ad udvendig trappe. Indenfor er der etableret trappelift.

Skolevejens trafiksikkerhed

Trafiksikkerhed

Svenstrup Skole ligger midt i Svenstrup by.
Der er etableret stisystem til skolen. Ved Godthåbsvej er der oprettet to skolepatruljeenheder.
Skolevejen er således sikker i hele skoledistriktet.

Skolen anbefaler - grundet den høje sikkerhed - at børnene går eller cykler til skole.