Ingen aktuelle nyheder

til Svenstrup skole

Svenstrup skole ligger naturskønt placeret i en forstad til Aalborg tæt på ådal og skov. Svenstrup er en skøn by i oplandet med et varieret udbud af butikker, service og erhverv. Det er kommunens næststørste bysamfund.

Vores skole danner hver dag rammen om over 500 glade, forventningsfulde og energiske børn og unges læring, hvorfor skolen sætter høj faglighed, kreativitet og trivsel i centrum. Vi har egen idrætshal, boldbaner, parcour og grønne områder, så eleverne er stimuleret såvel inde hos vores dygtige medarbejdere som ude i det fri.

Vi vægter dialogen højt på Svenstrup skole, og modtager altid gerne besøg.

• Marianne Nørskov den 17-01-2018

Indskrivning til skoleåret 2018/2019

Nu er det tid til at indskrive børn til skoleåret 2018/2019. Derfor sender skolen i løbet af uge 2 indskrivningspapirer til alle forældre, der har børn, som skal begynde i skole.

Indskrivningen er digital. Man indskriver børn til:

·         Skole på www.indskrivning.dk

·         Skolefritidsordning (DUS) på www.pladsanvisningen-online.dk

På hjemmesiderne finder du vejledninger, der trin for trin forklarer, hvordan man gør, og på Aalborg Kommunes hjemmeside kan du også læse mere om skoleindskrivning.

Kontakt skolens kontor hvis du har spørgsmål til indskrivningen.

Sidste frist for at indskrive børn i skole er  torsdag den 1. februar 2018.

• 06-02-2018
    17:00-19:00
    skolebestyrelsesmøde · 0A · 0B · 1A · 1B · 1J · 2A · 2B · 3A · 3B · 3C · 4A · 4B · 4J · 5A · 5B · 6C · 6D · 6J · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B · 9J