Skolebestyrelsesvalg 2018

Der skal vælges ny skolebestyrelse på Svenstrup Skole i foråret 2018. Skolebestyrelsen er et vigtigt organ, som skoleledelsen samarbejde med i bestræbelserne på at lave en god, innovativ og spændende folkeskole for skolens elever.

Vigtige datoer:
Torsdag den 12. april 2018
udarbejdes valglisten med opstillings- og stemmeberettigede personer. Den enkelte har herefter mulighed for at henvende sig til skolen, for at sikre om man er opført på listen frem til mandag den 7. maj 2018 ift. valgbarhed og valgret.
Torsdag den 3. maj 2018 afholder skolebestyrelsen valgmøde kl. 19.00 på skolen, hvor vi fortæller meget mere om det spændende arbejde i skolebestyrelsen på Svenstrup Skole.
Søndag den 13. maj 2018 er seneste frist for at blive opstillet som kandidat til skolebestyrelsesvalget. Opstillede kandidater gøres bekendt med kandidatur snarest muligt herefter.
Torsdag den 17. maj 2018 holder valgbestyrelsen møde, hvor det er muligt at lave en opstillingsrækkefølge med henblik på fredsvalg.
Fredag den 18. maj 2018 informerer valgbestyrelsen, om der er fredsvalg eller valg. I tilfælde af valg orienteres I efterfølgende af valgbestyrelsen.

Interesserede er velkomne til at kontakte valgbestyrelsen for videre information.

Valgbestyrelsen består af nuværende skolebestyrelsesformand Jan Madsen (tlf. 60211760, mail: [email protected] eller Intra), skolebestyrelsesmedlem Helle Benzon (tlf. 61319130, mail: [email protected] eller Intra) og skoleleder René Neve Henriksen (tlf. 25206341 eller 98525497, mail: [email protected] eller Intra).

Du kan også læse mere om Skolebestyrelsesvalget på følgende link:
Valgregler for skolebestyrelser 2018 – AAK
Bekendtgørelse om valg til skolebestyrelserne AAK  2018

René Neve Henriksen

til Svenstrup skole

Svenstrup skole ligger naturskønt placeret i en forstad til Aalborg tæt på ådal og skov. Svenstrup er en skøn by i oplandet med et varieret udbud af butikker, service og erhverv. Det er kommunens næststørste bysamfund.

Vores skole danner hver dag rammen om over 500 glade, forventningsfulde og energiske børn og unges læring, hvorfor skolen sætter høj faglighed, kreativitet og trivsel i centrum. Vi har egen idrætshal, boldbaner, parcour og grønne områder, så eleverne er stimuleret såvel inde hos vores dygtige medarbejdere som ude i det fri.

Vi vægter dialogen højt på Svenstrup skole, og modtager altid gerne besøg.

Ingen aktuelle opslag
  • 03-05-2018
    17:00-19:00
    skolebestyrelsesmøde · 0A · 0B · 1A · 1B · 1J · 2A · 2B · 3A · 3B · 3C · 4A · 4B · 4J · 5A · 5B · 6C · 6D · 6J · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B · 9J